Cristina Cioran se pregătește să devină mamă pentru prima dată și este foarte emoționată și speriată în legătură cu venirea pe lume a bebelușului său. Însărcinată în șapte luni, îndrăgita vedeta a pus toate lucrurile la punct și așteaptă cu nerăbdare să își strângă pentru prima dată în brațe copilul. Recent, a făcut o serie de dezvăluiri despre sarcină, dar și despre faptul că a decis să facă cezariană. De ce a luat această hotărâre, de fapt!

Cristina Cioran și Alex, partenerul său de viață, sunt în culmea fericirii și trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți în aproximativ două luni și pe măsură ce ziua cea mare se apropie, emoțiile lor sunt din ce în ce mai intense. De-a lungul anilor, Cioran a reușit să se facă remarcată în lumea mondenă și a strâns o comunitate mare de fani.

De ce va naște Cristina Cioran prin cezariană

Acum, ea se pregătește pentru cel mai greu și important rol din viața sa și anume cel de mare. De asemenea, ea a povestit că nu se simte deloc bine și că doamna doctor care se ocupă de ea o sună în fiecare zi, pentru a-i verifica starea de sănătate. Având în vedere că are vârsta de 43 de ani, dar și un fibron care îi dă mari bătăi de cap, ea vrea să nască prin cezariană, pentru a nu apărea complicații. Este mai sigur atât pentru vedetă, cât și pentru fetița sa, pe care au decis să o numească Ema și pe care întreaga familie o așteaptă cu brațele deschise.

”Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare”, a declarat ea în cadrul emisiunii „Exclusiv Vip”, de la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.