După ce Fulgy a fost internată într-o clinică de reabilitare, se pare că și sora lui a trecut pragul spitalului și a nu a ezitat să posteze o serie de imagini pe rețelele sociale. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a filmat în timp ce era pe perfuzii, iar fanii ei și-au făcut griji serioase în ceea ce privește starea sa de sănătate. Artista a lămurit imediat situația și le-a povestit tuturor de ce a ajuns pe patul de spital.

Face Margherita de la Clejani ce face și reușește să atragă toată atenția asupra sa. De data aceasta, frumoasa vedetă a postat câteva imagini de pe patul de spital, în care era pe perfuzii. Persoanele care o urmăresc în mediul online au crezut că i s-a întâmplat ceva, mai ales după ce au citit despre problemele pe care fratele său, Fulgy, le-a avut în ultima perioadă. Cei care o iubesc nu trebuie să se îngrijoreze prea tare, pentru că artistei nu i s-a întâmplat nimic rău.

Margherita, la spital după externarea lui Fulgy

Se pare că diva a ajuns pe mâna medicilor, pentru că a simțit nevoia de o doză de energie în plus. Astfel, ea a făcut o terapie de revitalizare și le-a explicat admiratorilor ce presupune mai exact. Corpul ei are nevoie de vitamine, de amino-acizi, iar cu ajutorul acelor perfurzii le obține într-un mod foarte simplu. Așadar, vizita ei la spital nu are nicio legătură cu fratele său, așa cum au crezut prima dată cei care i-au văzut postările de pe rețelele sociale.

„Am ajuns pe aici să fac o terapie de revitalizare. Prin această perfuzie intră electroliții, amino-acizi, vitamine și tot ce are corpul nevoie. Fiecare dintre noi are nevoie de mai multă energie”, le-a povestit Margherita fanilor ei de pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.