Oana Roman și Marius Elisei au anunțat pe toată lumea faptul că au decis să mai dea o șansă relației lor, după ce în luna februarie a acestui an, au divorțat de comun acord. După separare, vedeta a plecat în tot felul de vacanțe alături de prietenele sale, dar și alături de fiica sa, în speranța că se va recupera complet. Tristul eveniment a fost unul care a pus-o la grele încercări pe fiica lui Petre Roman care a fost vizibil afectată, deși nu voia să lase mereu să se vadă acest lucru.

După câteva luni în care au stat separați, cei doi îndrăgostiți au realizat că viața lor nu mai este la fel dacă nu sunt unul alături de celălalt, iar bărbatul a încercat să o recucerească pe fosta lui parteneră de viață prin tot felul de mijloace. Nu era zi în care să nu o surprindă pe aceasta cu un buchet de flori, iar ușor, ușor a convins-o să îi mai acorde o șansă. Recent, ei au dat vestea legată de împăcare și fanilor din mediul online care își pierduseră orice fel de speranță că situația dintre ei va avea un final fericit.

Oana Roman, replici acide la adresa lui Marius Elisei

Recent, Oana Roman și Marius Elisei au luat cina în oraș, iar în timp ce se aflau la masă, fiica lui Petre Roman i-a dat o replică acidă fostului său soț, amintindu-i că ea nu mai este nevasta lui, chiar dacă s-au împăcat. Mulți cred că nu ar fi trebuit să facă această afirmație, pentru că a stricat momentul frumos dintre ei. Cu toate acestea, vedeta nu dă doi bani pe gurile rele și este o femeie asumată care nu se teme să spună, de fiecare dată, tot ceea ce gândește.

Retail jobs

„Scumpa mea nevastă, ești pregătită?”, i-a spus Marius Elisei femeii, în timp ce luau masa împreună.

„Nu sunt nevasta ta, îmi pare rău că trebuie să te anunț.”, a venit imediat răspunsul ei.

„Ai stricat tot momentul. Puteai să taci tu din gură?! În fața lui Dumnezeu tot soția mea ești.”, i-a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.