Ruby și Robert Adrian formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă, dar se pare că nu au planuri serioase de viitor. Având în vedere că sunt de ani buni împreună, multă lume s-a întrebat când vor ajunge vedetele în fața altarului, dar și când artista va deveni mamă pentru prima dată. Se pare, însă, că frumoasa vedetă nu se gândește la aceste lucruri și nici măcar iubitul ei nu este încântat de idee.

Ruby este o femeie asumată și a vorbit mereu sincer despre viața sa privată. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, bruneta le-a spus tuturor de ce ea și partenerul ei de viață nu au de gând să ajungă prea curând la starea civilă. Cei doi se consideră încă niște copii și formând de atât de mult timp un cuplu, se simt ca și cum ar fi căsătoriți. Actul respectiv nu are o prea mare importanță pentru ei, cel mai important fiind să se iubească și să se înțeleagă și pe viitor la fel de bine ca înainte.

Ruby a decis să nu se căsătorească

Rubina este de părere că, dacă ar lua decizia de a se căsători, viața lor s-ar schimba în totalitate, iar cei doi îndrăgostiți nu își doresc lucrul acesta și nici nu se văd trăind altfel. Vor, de asemenea, să se bucure de acești ani frumoși și să nu facă o greșeală, pe care mai apoi să o regrete.Vede căsătoria ca pe o presiune pusă pe umerii lor, ca pe o dovadă de maturitate, iar ei nu sunt deloc pregătiți pentru una ca asta.

”Îmi doresc să mai copilăresc, dacă am face pasul ăsta cred că am punea așa pe umerii noștri o presiune, o maturitate. Noi suntem foarte fermecători și așa, e ca și cum avea o căsnicie (...) Cred că îi e frică să se lege la cap cu mine.", a declarat Ruby pentru antenastars.ro


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.