Nici nu a confirmat bine Laurențiu Reghecampf divorțul, că Anamaria Prodan a ieșit în față cu o serie de declarații care au luat prins surprindere pe toată lumea. Impresara a avut numai cuvinte de laudă la adresa soțului său și le-a dat de înțeles celor care vor să le strice frumoasa căsnicie faptul că nu vor reuși niciodată să facă lucrul acesta.

De câteva zile bune, știrea conform căreia Anamaria Prodan și soțul ei divorțează a ocupat primele pagini ale ziarelor. În plus, chiar Laurențiu Reghecampf a fost cel care a spus că este adevărat faptul că el și partenera sa au decis să o ia pe drumuri diferite. În tot acest timp, ea i-a făcut acestia tot felul de declarații de dragoste frumoase și emoționante, dar nu a mai rezistat când a auzit că bărbatul vieții sale ar avea o amantă și a luat atitudine.

Anamaria Prodan a pus piciorul în prag

În ciuda tuturor celor întâmplate între ei, copiii lor sunt extrem de importanți pentru Reghe, iar impresara este de părere că el nu ar renunța niciodată la banii copiilor săi, pentru a-i da unor „ gunoaie”, așa cum le-a numit pe presupusele sale amante. Pentru ea, el este soarele familiei sale și îl iubește necondiționat. A ținut să precizeze că ea este Anamaria Prodan, nu o femeie oarecare, așa că femeilor le va fi tare greu să o distrugă. Multe ar vrea să o vadă la pământ, dar este o femeie puternică și nu cedează nici în cele mai grele situații.

”La cât a muncit Reghecampf să ajungă aici, credeți că s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor gunoaie? Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii. Vor doar să mă distrugă, dar nu au putut. Dacă acești mari șmecheri s-au gândit că ar puteau să facă o manevră de acest gen - să trimită o «năpârcă» pentru a ne despărți, să știe că eu nu sunt Vasilica Geamantan, sunt Anamaria Prodan. Am fost un exemplu de frumusețe și de dragoste”, a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit gsp.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.