Nici nu a confirmat bine Laurențiu Reghecampf divorțul, că Anamaria Prodan a ieșit în față cu o serie de declarații care au luat prins surprindere pe toată lumea. Impresara a avut numai cuvinte de laudă la adresa soțului său și le-a dat de înțeles celor care vor să le strice frumoasa căsnicie faptul că nu vor reuși niciodată să facă lucrul acesta.

De câteva zile bune, știrea conform căreia Anamaria Prodan și soțul ei divorțează a ocupat primele pagini ale ziarelor. În plus, chiar Laurențiu Reghecampf a fost cel care a spus că este adevărat faptul că el și partenera sa au decis să o ia pe drumuri diferite. În tot acest timp, ea i-a făcut acestia tot felul de declarații de dragoste frumoase și emoționante, dar nu a mai rezistat când a auzit că bărbatul vieții sale ar avea o amantă și a luat atitudine.

Anamaria Prodan a pus piciorul în prag

În ciuda tuturor celor întâmplate între ei, copiii lor sunt extrem de importanți pentru Reghe, iar impresara este de părere că el nu ar renunța niciodată la banii copiilor săi, pentru a-i da unor „ gunoaie”, așa cum le-a numit pe presupusele sale amante. Pentru ea, el este soarele familiei sale și îl iubește necondiționat. A ținut să precizeze că ea este Anamaria Prodan, nu o femeie oarecare, așa că femeilor le va fi tare greu să o distrugă. Multe ar vrea să o vadă la pământ, dar este o femeie puternică și nu cedează nici în cele mai grele situații.

”La cât a muncit Reghecampf să ajungă aici, credeți că s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor gunoaie? Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii. Vor doar să mă distrugă, dar nu au putut. Dacă acești mari șmecheri s-au gândit că ar puteau să facă o manevră de acest gen - să trimită o «năpârcă» pentru a ne despărți, să știe că eu nu sunt Vasilica Geamantan, sunt Anamaria Prodan. Am fost un exemplu de frumusețe și de dragoste”, a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit gsp.ro.

Citeste si:
Elena Gheorghe, primele declarații despre a treia sarcină: „Așteptăm”
Elena Gheorghe, primele...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.