Emisiunea Survivor România s-a prelungit cu două luni. Astfel că aceasta ar fi trebuit să se termine deja, iar marele câștigător ar fi trebuit să se afle pe la sfârșitul lunii mai. Ei bine, telespectatorii nu vor va mai avea mult timp de așteptat, până când vor afla cine este cel care va pleca acasă cu trofeul.

Survivor România este una dintre cele mai apreciate emisiuni de la noi din țară, fiind urmărită de milioane de oameni în fiecare săptămână. Telespectatorii și-au ales deja favoriții, iar cei mai mulți dintre aceștia au pariat că marele premiu de 250.000 de le va fi al lui Zanni. După părerea unora, aceleași șanse de câștig le are și Elena Marin, cea care s-a situat de mai multe ori în preferințele celor de acasă. Cei care sunt de partea Războinicilor și-au pus toată încrederea în Andrei Dascălu, care de câteva săptămâni a ieșit și el preferatul publicului.

Marea finală se apropie

Multă lume a fost curioasă să afle când va avea loc marea finală a emisiunii Survivor România, dar d-abia acum s-a aflat. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că ultima ediție a acestui sezon se va difuza pe data de 10 iulie, de la orele 20:00. Cei care se luptă pentru premiul pus la bătaie sunt Zannidache, Elena Marin,Maria, Albert, Andrei și Marius. Fiecare își merită locul în competiție, iar de joi aceștia vor lupta pe cont propriu, pentru că au ajuns deja la etapa pe care o așteptau cu nerăbdarea cea în care fiecare luptă pentru el.

„Urmează zile de foc la Survivor România! Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat cine va reuși performanța de a câstiga trofeul. Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decat atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui trofeu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul Survivor România!”, a spus Daniel Pavel, conform wowbiz.ro.

Citeste si:
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, petrecere după câștigarea marelui...
Cătălin Bordea și Nelu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.