Antonia și Alex Velea sunt ca niște părinți pentru Zannidache de la Survivor România. Aceștia l-au ajutat enorm pe Faimos în ceea ce privește cariera sa, iar acum îl susțin și în cadrul competiției din Republica Dominicană, pe care are toate șansele să o câștige. După ce Velea a făcut o serie de declarații despre cum a început prietenia lor și i-a transmis un mesaj de susținere, a venit și rândul Antoniei să facă același lucru.

Frumoasa artistă este urmărită de peste 2 milioane de oameni pe rețelele sociale și a profitat de acest lucru transmițându-i un mesaj emoționant, chiar înainte de marea finală. Își dorește ca oamenii care stau zilnic cu ochii pe ea și care o adoră să îi acorde voturile lor lui Zanni, pe care și ea vrea să îl vadă ajuns acasă cu marele premiu al emisiunii de la Kanal D. Fără susținerea celor de acasă, Faimosul nu ar fi ajuns în această etapă a competiției, mai exact la individuale.

Antonia, marea susținătoare a lui Zanni

Acum, mai mult ca niciodată, Zannidache trebuie susținut și votat de către fanii lui, iar iubita lui Velea nu face altceva decât să îi ofere o mână de ajutor. Neavând familie, de fiecare dată când câștiga jocurile de comunicare și ar fi trebuit să discute cu părinții lui, concurentul vorbea cu Antonia și partenerul ei de viață, care îl consideră ca fiind copilul lor. Mai mult de atât, ei nu pierd nicio ediție a emisiunii Survivor și stau mereu cu sufletul la gură să vadă cum se descurcă îndrăgitul artist, pe care îl așteaptă acasă cu brațele deschise și cu marele premiu.

"Zannidache, hai, băiatul nostru!", a transmis Antonia la Story.

Rămâne de văzut dacă el va fi marele câștigător al acestei emisiuni, dar cert este că e foarte iubit de telespectatori, deși mulți dintre ei l-au judecat greșit la început. Unii și-au creat o impresie greșită despre el, din cauza conflictelor pe care le-a avut cu Elena Marin.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.