Cosmin Stanciu a fost unul dintre Faimoșii despre care colegii lui nu au avut nimic rău de zis. El a fost caracterizat de cei mai mulți dintre ei ca fiind o persoană calmă, un bun sportiv, dar și un om de nota 10. Acesta a reușit să se înțeleagă bine cu aproape toată lumea, iar după eliminarea sa din competiție, a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre foștii lui colegi, de care s-a atașat și pe care d-abia așteaptă să îi revadă.

Din punctul lui de vedere, cel care merită să iasă învingător este Zanni, de care el s-a atașat și pe care îl iubește ca pe un frate. La ieșirea sa din competiție, i-a transmis acestuia toate gândurile lui bune și nu s-a mai putut abține din plâns. Are o părere foarte bună despre el, dar și despre Jador, artistul care a reușit să îl surprindă într-un mod plăcut, chiar dacă s-au și certat cât timp au fost amândoi în tabăra roșie.

Cosmin Stanciu, surprins de Jador

Îndrăgitul manelist a reușit să îl impresioneze pe colegul său, în momentul în care vedea că împărțea mâncarea pe care o avea și care era foarte puțină cu toți ceilalți colegi. Nu i-a venit să creadă că artisul este capabil să facă acest lucru, mai ales că nu se cunoșteau dinainte de începerea competiției. În plus, Cosmin Stanciu crede despre el că este un om iubit de atât de multă lume și datorită felului lui de a fi. Nu poate rămâne supărat prea mult timp pe cineva care i-a greșit, iar acest lucru a fost un mare avantaj pentru el în cadrul competiției Survivor România.

Retail jobs

„Neavând de mâncare acolo, Jador, din mâncarea aia puțină venea și îți dădea. Povesteam. Eu cu Jador stăteam noaptea, nici somn nu aveam. Eu și în viața de zi cu zi dorm undeva la 5 ore și jumătate pe noapte”, a declarat Cosmin Stanciu la Ștafeta Mixtă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.