Cosmin Stanciu a fost unul dintre Faimoșii despre care colegii lui nu au avut nimic rău de zis. El a fost caracterizat de cei mai mulți dintre ei ca fiind o persoană calmă, un bun sportiv, dar și un om de nota 10. Acesta a reușit să se înțeleagă bine cu aproape toată lumea, iar după eliminarea sa din competiție, a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre foștii lui colegi, de care s-a atașat și pe care d-abia așteaptă să îi revadă.

Din punctul lui de vedere, cel care merită să iasă învingător este Zanni, de care el s-a atașat și pe care îl iubește ca pe un frate. La ieșirea sa din competiție, i-a transmis acestuia toate gândurile lui bune și nu s-a mai putut abține din plâns. Are o părere foarte bună despre el, dar și despre Jador, artistul care a reușit să îl surprindă într-un mod plăcut, chiar dacă s-au și certat cât timp au fost amândoi în tabăra roșie.

Cosmin Stanciu, surprins de Jador

Îndrăgitul manelist a reușit să îl impresioneze pe colegul său, în momentul în care vedea că împărțea mâncarea pe care o avea și care era foarte puțină cu toți ceilalți colegi. Nu i-a venit să creadă că artisul este capabil să facă acest lucru, mai ales că nu se cunoșteau dinainte de începerea competiției. În plus, Cosmin Stanciu crede despre el că este un om iubit de atât de multă lume și datorită felului lui de a fi. Nu poate rămâne supărat prea mult timp pe cineva care i-a greșit, iar acest lucru a fost un mare avantaj pentru el în cadrul competiției Survivor România.

„Neavând de mâncare acolo, Jador, din mâncarea aia puțină venea și îți dădea. Povesteam. Eu cu Jador stăteam noaptea, nici somn nu aveam. Eu și în viața de zi cu zi dorm undeva la 5 ore și jumătate pe noapte”, a declarat Cosmin Stanciu la Ștafeta Mixtă.

Citeste si:
Elena Gheorghe, primele declarații despre a treia sarcină: „Așteptăm”
Elena Gheorghe, primele...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.