Vicăi Blochina i s-a pus serios pata pe Simona Trașcă. Diva nu s-a putut abține și a făcut o serie de afirmați despre rivala sa în spațiul public. Văzând tot ceea ce s-a zis despre ea, Simona a luat foc și a făcut-o, la rândul ei, cu ou și cu oțet pe fosta lui Piți. Nici una, nici cealaltă nu are de gând să cedeze și, cel mai probabil, vor continua să se certe în stilul lor caracteristic.

Fosta asistentă TV a ținut să precizeze, încă de la bun început, că ea nu are nimic de împărțit cu Vica. Cu toate acestea, după părerea ei sinceră, blondina nu își are locul în lumea mondenă, pentru că nu a reușit să facă nimic în viață, în afară de un copil cu Pițurcă, despre care Simona Trașcă nu a avut nimic rău de afirmat, spre surprinderea tuturor.

Simona Trașcă, rivala Vicăi Blochina

"Nu avem, din punctul meu de vedere, nimic de împărțit. Dar ea ce are de căutat în showbiz? Eu, din câte știu, când spun Vica Blochina, zic da, a făcut un copil cu Pițurcă, să le trăiască și mai departe ce a făcut?", a povestit Simona Trașcă, în cadrul unei emisiuni TV potrivit wowbiz.ro.

Vedeta nu s-a oprit aici! A mai dat detalii și despre o întâmplare mai puțin plăcută din trecutul Vicăi, despre care nu foarte multă lume știe și despre care nici ea nu are o părere prea bună. Fosta asistentă TV a ținut, de asenemenea, să sublinieze faotul că ea se crede o doamnă, dar că în realitate nici măcar nu se poate pune problema de așa ceva. Se pare că întregul scandal dintre cele două dive ar fi pornit de la unul dintre foștii Simonei, pe care ar fi fost pus ochii recent rivala sa.

"De ce se consideră ea așa demnă și așa doamnă când, dacă ne aducem aminte de episodul acela din stradă, când a dat-o un fost iubit afară din mașină, că îi conducea mașina lui, și a făcut-o fomistă și în toate felurile…Ea se dă mare doamnă, dar nu este, pentru că, oricum, dacă ar fi o mare doamnă n-ar vorbi despre alte persoane așa, fără motive, că eu nu i-am făcut nimic.", a mai declarat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.