Vicăi Blochina i s-a pus serios pata pe Simona Trașcă. Diva nu s-a putut abține și a făcut o serie de afirmați despre rivala sa în spațiul public. Văzând tot ceea ce s-a zis despre ea, Simona a luat foc și a făcut-o, la rândul ei, cu ou și cu oțet pe fosta lui Piți. Nici una, nici cealaltă nu are de gând să cedeze și, cel mai probabil, vor continua să se certe în stilul lor caracteristic.

Fosta asistentă TV a ținut să precizeze, încă de la bun început, că ea nu are nimic de împărțit cu Vica. Cu toate acestea, după părerea ei sinceră, blondina nu își are locul în lumea mondenă, pentru că nu a reușit să facă nimic în viață, în afară de un copil cu Pițurcă, despre care Simona Trașcă nu a avut nimic rău de afirmat, spre surprinderea tuturor.

Simona Trașcă, rivala Vicăi Blochina

"Nu avem, din punctul meu de vedere, nimic de împărțit. Dar ea ce are de căutat în showbiz? Eu, din câte știu, când spun Vica Blochina, zic da, a făcut un copil cu Pițurcă, să le trăiască și mai departe ce a făcut?", a povestit Simona Trașcă, în cadrul unei emisiuni TV potrivit wowbiz.ro.

Vedeta nu s-a oprit aici! A mai dat detalii și despre o întâmplare mai puțin plăcută din trecutul Vicăi, despre care nu foarte multă lume știe și despre care nici ea nu are o părere prea bună. Fosta asistentă TV a ținut, de asenemenea, să sublinieze faotul că ea se crede o doamnă, dar că în realitate nici măcar nu se poate pune problema de așa ceva. Se pare că întregul scandal dintre cele două dive ar fi pornit de la unul dintre foștii Simonei, pe care ar fi fost pus ochii recent rivala sa.

Citeste si:
Vica Blochina, dată afară din propria casă! Vedeta a ajuns la...
Vica Blochina, dată afară din...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

"De ce se consideră ea așa demnă și așa doamnă când, dacă ne aducem aminte de episodul acela din stradă, când a dat-o un fost iubit afară din mașină, că îi conducea mașina lui, și a făcut-o fomistă și în toate felurile…Ea se dă mare doamnă, dar nu este, pentru că, oricum, dacă ar fi o mare doamnă n-ar vorbi despre alte persoane așa, fără motive, că eu nu i-am făcut nimic.", a mai declarat vedeta.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.