Showbiz 1 Iulie 2021 12:46 de Lorena Martin

Emily Burghelea, iubitul său misterios și fiica lor au plecat într-o vacanță de neuitat în Grecia. Fosta concurentă Bravo, ai stil a postat o fotografie alături de fiica sa, iar fanii au reacționat imediat!

Emily Burghelea nu a stat departe de rețelele de socializare nici măcar în vacanță. Aceasta a postat mai multe fotografii alături de micuța sa, iar fanii au fost încântați de acest lucru:

Această fotografie a fost însoțită de mesajul: „Tu cu mine și cu tati pe o insulă pustie, în mijlocul mării. Ceva mai frumos de atât nu există! Alături de tine am trăit cele mai frumoase două luni și jumătate! Ești atât de mică și totuși atât de mare! Te iubesc infinit îngeraș!”


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.