Showbiz 1 Iulie 2021 12:40 de Lorena Martin

Rivalitatea dintre Claudia Pătrășcan și Bianca Drăgușanu a atins un nivel îngrijorător! Blondina a postat pe contul său de Instagram un mesaj acid la adresa fostei soții a lui Gabi Bădălă, după ce a fost numită „pericol public”.

După ce Claudia Pătrășcan a oferit o serie de replici acide la adresa Biancăi Drăgușanu, blondina a postat pe contul său de Instagram câteva mesaje acide cu referire la fosta soție a lui Gabi Bădălău:

„Când te latră o javră ce faci? Te pui în patru labe și latri la ea? #javrăcu4clase” a scris Bianca Drăgușanu, pe rețeaua de socializare.

În ceea ce o privește pe Claudia Pătrășcan, aceasta a oferit câteva declarații cu privire la Bianca Drăgușanu:

„Nu doresc sa dezvolt subiectul despre aceasta femeie, dar vreau sa înțeleagă odată ptr totdeauna ca nu are ce cauta in viața ei in preajma copiilor mei vreodată,deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori.
Nu ma interesează părerea ei despre mine,ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)” a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Can-Can.ro.

Retail jobs

Claudia Pătrășcan, despre operațiile Biancăi Drăgușanu:

„Nu am un nas foarte mic, nu am nici buzele subțiri, dar nici proeminente, am o dantură perfectă, nu am riduri, contează și gena pentru că am o mamă foarte frumoasă. Cred că și aceste intervenții au rolul lor și dacă vrei să le faci, să le faci după o anumită vârstă, nu de la 18 ani, 20, 25 și 30. Cu cât amânăm mai mult acest lucru, cu atât e mai bine”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.