Theo Rose petrece foarte mult timp în mediul online și este una dintre vedetele care nu le ascunde nimic fanilor ei, gest pe care aceștia îl apreciază enorm. Cântăreața le-a dat o veste tristă internauților, iar aceștia au demonstrat că îi sunt alături și la rău, nu doar la bine, așa că i-au transmis zeci de mesaje de susținere, în speranța că artista își va reveni cât mai repede cu putință. Cei i s-a întâmplat, de fapt!

Theo Rose este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Aceasta s-a făcut remarcată mai ales datorită participării sale la emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Au ajutat-o, de asemenea, și colabăririle cu unii dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi. Între timp, a reușit să demonstreze că este capabilă să cânte orice gen de muzică, iar multă lume s-a îndrăgostit de vocea sa inconfundabilă.

Theo Rose are probleme grave

Din nefericire, ea se confruntă din nou cu probleme serioase de sănătate. Acestea îi dau mari bătăi de cap frumoasei artiste, iar ea a decis să le vorbească și fanilor despre situația grea prin care este nevoită să treacă. A reușit să răcească, din cauza aerului condiționat și nu este prima dată când i se întâmplă ca asta. Speră să își revină cât mai repede, mai ales că a început să susțină concerte prin țară, iar sute de oameni sunt nerăbdători să o vadă urcând pe scenă.

„După ce că așa și așa, că nu vă mai zic, m-a luat o răceală de la aerele astea condiționate. Ți-e mai mare dragul. Cum să am așa noroc de om prost făcut grămadă? Dacă sunt țărancă, mi-am luat corpul prin surprindere și nu e prima dată. Acum nu mai înțelege, e Crăciunul, suntem la gârlă. S-a zăpăcit și el. M-a luat cu strănut”, le-a povestit artista fanilor, la Story

Mai mult de atât, acum câțiva ani, Theo Rose s-a confruntat cu anxietatea și a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui psiholog. A avut momente în care, de exemplu, se gândea că i se face rău și i se făcea sau în momentul în care părinții ei purtau o discuție mai aprinsă, credea că aceștia vor divorța. A fost foarte greu pentru ea să se vindece, dar a reușit și este mai fericită ca oricând.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.