Nu mai este un secret pentru nimeni că Jador este unul dintre cei mai râvniți bărbați din țara noastră. Manelistul s-a făcut remarcat datorită talentului său incondundabil, dar și datorită aspectului său fizic. Multe doamne și domnișoare roiesc în jurul lui și cu toate acestea, el nu are noroc în dragoste. Singura femeie alături de care și-ar dori să trăiască toată viața este Georgiana Elisei, pe care el o alintă „Neagra".

Îndrăgitul artist a suferit foarte mult din dragoste și a plâns după femeile din viața sa, în repetate rânduri. Fiind foarte sincer cu fanii lui, el a recunoscut că a avut momente în care se simțea dărâmat, din cauza persoanei pe care o iubește, dar care este mult prea geloasă pentru a forma un cuplu cu acesta. În plus, într-un interviu pe care l-a acordat recent, fostul concurent de la Survivor România a dat detalii picante din viața privată și a spus întregii lumi cât de multe iubite a avut în același timp.

Jador, detalii picante despre viața amoroasă

Jador este selectiv în ceea ce privește persoanele din viața sa, dar a avut o vreme în care nu ținea cont de niciun aspect, iar dacă vreo domnișoară îi acorda atenție, nu ezita să formeze un cuplu cu ea. Se pare că fostul Faimos a avut mai multe iubite în același timp și pentru a nu le greși numele, folosea câte un apelativ pentru toate și anume „gărgăriță". La vremea aceea, doar una dintre ele i-a atras serios atenția și a mers 7 kilometri, doar pentru a se întâlni cu ea. Având în vedere că în momentul de față se clasează pe lista celor mai iubiți maneliști de la noi, nu ar mai face un astfel de gest pentru nicio femeie.

Retail jobs

„Am avut 6-7 iubite în paralel. Uitam în liceu de câte una. Le ziceam la toate Gărgărița ca să nu le încurc. Îmi aduc aminte că o dată am mers 7 kilometri pe jos să mă întâlnesc cu ea. După ce m-am întâlnit cu ea am mers 7 kilometri la întors. Și ea avea iubit, dar eu tot o iubeam. Eram mic, eram prost”, a declarat Jador la Teo Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.