Corina Bud și-a pus pe jar fanii cu un detaliu care se ppare că a dat-o de gol. Se pare că artista este îndrăgostită și se bucură de o nouă relație.

Corina Bud este într-o nouă relație?

Corina Bud se bucură de o vacanță după o perioadă în care a tot muncit. Artista a optat pentru o destinație luxoasă și exotică, în care se va relaxa și se va bucura de soare. Vedeta a ales să își încarce bateriile la Positano, o stațiune situată în regiunea Campania din Italia. Corina Bud este o apariție cum rar îți este dat să vezi. Pe lângă vocea deosebită, aceasta oferă niște show-uri incendiare odată cu apariția sa.

Ultimele InstaStory de pe pagina vedetei însă au stârnit interesul internauților. Vedeta a publicat o poză unde apare în costum de baie. În altă imagine însă, fanii au observat cum alături de șezlongul artistei se văd picioarele unui bărbat misterios. Corina Bud nu a mai publicat alte fotografii, iar acest lucru i-a făcut pe admiratori să creadă că artista ține în secret identitatea bărbatului cu care, se pare că ar avea o relație.

Corina Bud a scos un single

În ultima perioadă, Corina Bud este tot mai puțin remarcată în lumea muzicii, însă în pandemie artista a scos un single. Vedeta susține că piesa a luat naștere dintr-o poveste personală. Este primul single numit „Superstar” prin propria ei casă de discuri.

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp”, a spus Corina.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.