Smiley și Gina Pistol au devenit în luna martie al acestui an, părinții unei fetițe minunate. Cei doi au tot evitat să spună deschis data botezului micuței Josephine, însă au dat de înțeles că acesta va avea loc în decursul acestui an. Însă secretul a fost dezvăluit.

Smiley și Gina Pistol au botezat-o pe micuța Josephine

Interpretul și prezentatoarea TV și-au botezat fetița într-un cerc restrâns, doar familia și cei mai apropiați prieteni. Evenimentul a fost ținut în secret, însă un invitat a dezvăluit marea taină.

Andreea Bănică a fost cea care a dat în vileag petrecerea secretă. Artista a anunțat pe Instagram că se află la botezul micuței Josephine. Aceasta a optat pentru o ținută sexy fuchsia. Blonda a postat și o fotografie de la botez, în care apare alături de soțul ei, Lucian Mitrea, dar și de părinții bebelușei. Cei patru s-au pozat lângă o ramă uriașă pe care era scris numele fetiței lui Smiley și a Ginei.

Petrecerea de botez în secret

Gina Pistol a optat pentru o ținută simplă, dar care a scos-o în evidență. Vedeta a purtat o rochie nude, cu motive roșii, vaporoasă și lungă, iar Smiley s-a asortat cu o cămașă albă de in și o pereche de pantaloni bej deschis.

“Fericire multă, Josephine! Ți-a dat Dumnezeu cei mai buni părinți din lume care să te iubească și să te ocrotească! Ne bucuram că v-am fost alături într-un moment atât de important! ”, a scris Andreea Bănică lângă fotografia care a adunat mii de aprecieri.Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2021 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.