Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți și au un băiețel, pe Alexandru. Vedetele au povestit despre momentul când s-au cunoscut și au dat detalii despre cum au ajuns să formeze un cuplu.

Cum au făcut cunoștință Adda și Cătălin Rizea

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în urmă cu vreo 5 ani, când Cătălin, fost concurent la Chefi la cuțite, a mers la mare în compania unor prieteni. Soarta a făcut astfel încât unul dintre prietenii săi să o placă pe una dintre prietenele Addei cu care venise în vacanță la mare.

Atunci artista susținuse și un concert pe litoralul românesc. Cei doi prieteni au legat o conexiune la scurt timp și au chefuit împreună până-n zori.

„Am mâncat hamsii cu usturoi pe plaja amândoi”

Interpreta susține că nu avea vreo intenție în privința lui Cătălin, chiar dacă cei doi au petrecut împreună și reușise să îi atragă atenția.

”Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună, erai un bărbat mișto, avea corpul bine lucrat, avea pătrățele, și eu arătam bine, eram o schiloadă. Nici eu n-am avut vreo intenție și nici tu, având în vedere că am mâncat hamsii cu usturoi pe plaja amândoi”, a spus Adda.

A doua zi, Cătălin și Adda au continuat să comunice și au realizat că au o atracție unul față de celălat. Tinerii au decis să se revadă și astfel au ajuns să fie într-o relație, iar acum să formeze și o familie.

”A doua zi după această întâmplare ceva s-a schimbat în sufletele noastre și am început să vorbim”, a mărturisit artista.

Relația dintre Adda și Cătălin Rizea

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în primăvara anului 2016 și au un băiețel, pe Alexandru, în vârstă de 4 ani. De-a lungul timpului, ei au stârnit doar admirație și laude atât în mediul online, cât și la aparițiile celor doi în lume. Acum, Cătălin este impresarul Addei, cei doi fiind alături și pe plan personal, și pe cel profesional.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.