Recent, interpretul What’s Up și-a șocat fanii printr-o mărturisire îngrijorătoare. Acesta a dezvăluit că are probleme grave de sănătate, din cauza cărora este nevoit să pună cariera pe planul doi. Artistul a mers la medicii din străinătate pentru a găsi un tratament.

What’s Up, probleme grave de sănătate

Pe contul său de Instagram, într-un Instastory, What’s Up a transmis un mesaj care i-a pus în gardă pe fanii și pe apropiații acestuia. Pe picior de plecare, înainte de a se îmbarca într-un avion cu destinație necunoscută, artistul a postat următorul mesaj: “Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”.

În cea mai recentă poză, interpretul apare în fața aeroportului Henri Coandă, împreună cu trei trollere și un rucsac în spate. “Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând ❤️” a scris What’s Up la imaginea de mai jos.

În urma unor investigații medicale făcute în România, artistul a descoperit că are unele afecțiuni la inimă și a decis să se trateze la o clinică aflată în altă țară. Acesta nu a dezvăluit unde se va trata, însă a precizat că se va întoarce în țară pe 9 iunie.

Retail jobs

“Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, a declarat interpretul.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.