Incidentul s-a petrecut în seara de joi, 27 aprilie, ora 20:00, pe podul din parcul Herăstrău. Andre Bîrleanu, fotomodel internațional și managerul ministrului sportului din România, Eduard Novak, a povestit, în cadrul emisiunii „La Măruță”, că, în timp ce mergea cu bicicleta, a fost lovit de unul dintre protejații lui Alex Velea. El a afirmat că l-au atacat trei persoane, printre care Răzvan Ion, cunoscut în showbiz-ul autohton drept Jon Băiat Bun, și Blvk Matias, cântăreț și fost concurent la „Chefi la cuțite”.

Protejații lui Alex Velea, acuzați de violență, amenințări și ultraj, după ce l-ar fi bătut pe fotomodelul Andre Bîrleanu

„S-a întâmplat în jurul orei opt. Mi s-a întâmplat același lucru și când eram în Brazilia. Dar nu mă așteptam să mi se întâmple în Herăstrău, la noi. Eram cu niște bicicliști, vreo șapte. Acolo, în Herăstrău, e un pod, eu circulam pe pista pentru biciclete, când am fost lovit de unul din băieții aștia, mi-a dat un pumn. Am căzut între bicicletă și parapet și mi-am tăiat genunchiul. M-au amenințat că o să mă înjunghie, erau foarte violenți fizic și verbal. Oamenii filmau ce se întâmpla. Unul a vrut să-mi ia bicicleta cu mine cu tot și să mă arunce în lac. Aveau o lamă la ei cu care m-au amenințat. Mi-au făcut bicicleta praf și nu era a mea”, a rememorat acesta la Pro TV.

Poliția a intervenit

În urma incidentului, Andre Bîrleanu i-a reclamat pe soliști la Poliție. Un echipaj al secției 2 de Poliție a ajuns rapid la fața locului, însă artiștii erau deja plecați. Fotomodelul susține că, înainte de a se refugia la o terasă din zonă - acolo unde au și fost găsiți de oamenii legii - au aruncat în lac obiectul contondent pe care îl aveau asupra lor și cu care l-au amenințat. Bărbatul a depus plângere penală la Poliție pentru violență, amenințări și ultraj.

„Voi merge la INML pentru că genunchiul meu este umflat și rănit. Eu voi continua cu procesul, îi dau în judecată! Ei se cred mari rapperi!”, a completat acesta.

Jon Băiat Bun a ieșit la declarații

Rapperul neagă acuzațiile, dar recunoaște că a existat un schimb de replici între el și Andre. În varianta lui, fotomodelul ar fi intrat cu bicicleta într-un prieten de-al său, apoi l-a înjurat, iar de aici a pornit scandalul.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

„Nu a fost nici un scandal, a fost un schimb de replici care a degenerat într-un scandal. Nu s-a bătut nimeni. Băiatul respectiv a intrat cu bicicleta într-un prieten de-al meu și l-am înjurat. De aici a pornit scandalul și au venit și Poliția, și mascații, nu am înțeles de ce. I s-a stricat bicicleta când a intrat în prietenul meu. Nu l-am lovit! A fost doar un schimb de replici! Nu am avut nici o lamă la noi!”, a povestit interpretul pentru sursa menționată.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.