Lora este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Aceasta se bucură de peste 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram. Aparițiile sexy ale vedetei îi lasă muți de uimire pe fanii săi.

Lora nu are limite atunci când vine vorba de aparițiile sale trăsnet. Artista iubește să fie în centru atenției și să își surprindă plăcut fanii.

În cea mai recentă postare de pe Instagram, Lora a publicat o fotografie în care apare într-un costum de baie negru ce îi scoate formele perfecte ale coprului în evidență. Pictorialul inedit a și adunat aproape 30.000 de like-uri și sute de comentarii.

„Have a bootyful day”, a scris Lora în dreptul imaginii.

Vedetele showbiz-ului românesc au fost și ele cucerite de apariția artistei. Sore, Corina Caragea, Carmen Brumă și Ruby i-au scris comentarii la poză. „Lora și flora”, a scris Ruby pe Instagram, iar Lora i-a răspuns imediat: „Haaa, ce tare. E mai bună descrierea ta”.

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.