Cu ani în urmă, Alexandra Ungureanu a primit una dintre cele mai crunte vești din viața sa: părinții au fost diagnosticați cu cancer. Tatăl solistei a aflat prea târziu că este bolnav, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Bărbatul s-a stins la două luni după descoperirea maladiei, lăsând un gol imens în viața artistei. Alături i-a rămas întotdeauna mama sa, care a ieșit învingătoare din lupta cu boala. Așa se face că astăzi cele două fac echipă în cel mai dur reality-show din România, „Asia Express”.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după.

Mă scundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, povestea artista, în 2013, pentru „Poveștiri Adevărate”.

Este încântată de aventura de la Antena 1

Nu de puține ori solista a declarat în spațiul public faptul că este apropiată de mama ei, așa că a ales ca tot alături de aceasta să plece și în aventura numită „Drumul Împăraților”, de la Antena 1. Mai mult decât atât, Alexandra Ungureanu a mărturisit că este o mare fană a emisiunii, motiv pentru care invitația de a fi parte a proiectului a bucurat-o nespus.

„Asia Express e un proiect tv fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi sa particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi incredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experienta a noastră împreună!”, a spus vedeta pentru Antena 1.

Citeste si:
Prințul Harry și Meghan Markle după ce au aflat că prințesa de...
Prințul Harry și Meghan...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.