Showbiz 27 Mai 2021 13:08 de Lorena Martin

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc, cei doi având foarte multe planuri de viitor împreună.

Artistul a declarat că are gânduri serioase cu fiica Andreei Esca și își dorește să le urmeze exemplul părinților săi:

„Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh.

Alexia Eram, o persoană chibzuită

Având în vedere că este fiica uneia dintre cele mai bine plătite persoane de televiziune din România, Alexia Eram nu aruncă cu banii atunci când este vorba de cumpărături pentru casă. Iubitul său, Mario Fresh, a povestit o întâmplare care dovedește acest lucru:

„Mi-am dat seama că a început să fie foarte strângătoare. Ține foarte mult la banii pe care îi cheltuiște. De exemplu am fost la cumpărături și a făcut ea cumpărăturile, a luat un șampon și un balsam pentru casă, pentru casa mea, eu așa am crezut.

A venit cu ele la mine pentru că în seara aia a dormit la mine. Și ce să vezi, astăzi când m-am dus să mă spăl pe cap la baie nu mai erau și am întrebat-o unde sunt acele șampoane și a zis că le-a luat acasă. Deci a ajuns să umble cu șamponul după ea. Așa e când ții cu casa”, a povestit Mario Fresh, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.