Mircea Badea a fost amendat de Agenția Națională de Administrare Fiscală. Realizatorul TV a fost înștiințat că are de plătit peste 10.000 de euro pentru câteva restanțe din dreptul impozitului din anul 2018.

Realizatorul TV de la Antena 3 a amintit și de o altă poveste tot cu ANAF-ul, când i-a venit o somație pentru care trebuia să achite suma de 100.000 de dolari.

„Am primit pe mail o somație că ar trebui să primesc suma de 53.000 lei pentru că am impozite restante din 2018. Pe venituri realizare în 2017, ori eu sunt cu impozitele la zi și după un lung șir de întâmplări nefericire cu ANAF-ul. Cea mai substanțială dintre ele fiind și publică, atunci când mi s-a zis că trebuie să plătesc 100.000 dolari. A fost un proces care a durat 2 ani în care s-a stabilit că nu trebuie să dau niciun ban. Eu știu că am plătit toate impozitele, am verificat cu contabila mea și totul este în regulă. Nu e prima dată când am probleme cu ANAF-ul. Am fost sunat de ANAF și mi-au spus că există posibilitatea existenței unei erori. A admis posibilitatea existenței unei erori și a spus că vor verifica.Am identificat posibila confuzie” a spus Mircea Badea, potrivit antena3.ro.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.