De curând, actrița Olimpia Melinte a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a povestit despre perioada ambelor sarcini și cât de diferite au fost. Vedeta a dezvăluit că la prima sarcină a trecut prin clipe de coșmar, ce au afectat-o enorm.

Olimpia Melinte este o femeie și o mamă fericită și împlinită. În trecut, însă, la prima sarcină, actrița a trecut prin momente terifiante, care au făcut-o să nu își mai dorească un al doilea copil prea curând.

„Recunosc, la primul copil toate m-au luat pe nepregătite. Nașterea nu a fost deloc așa cum îmi imaginam eu că va fi, ci cu mari dureri și alte peripeții, ca să nu le zic traume, care mi-au dat bătăi de cap și m-au făcut să nu-mi mai doresc încă un copil pentru foarte mult timp. Poate că de-asta am și așteptat șase ani până la al doilea.

Aveam nevoie să mă vindec de toată durerea și frica pe care am trăit-o în acele ore petrecute în spital, când eram pe jumătate fără suflare și tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos și că o să reușesc să mă refac pentru a-i fi alături”, a povestit Olimpia Melinte pe blogul personal.

Dacă experiența primei nașteri a fost cu traume, la a doua sarcină lucrurile au decurs mult mai bine. Vedeta a fost pregătită atât fizic, cât și psihic.

Citeste si:
Nicole Cherry, despre problemele întâmpinate în sarcină
Nicole Cherry, întâmplări...

„A venit și momentul epiduralei. Practic, de asta îmi era cel mai frică! La prima sarcină, anestezia nu a ținut și am simțit totul pe viu, cu multă durere și în același timp frustrare. Acum urma să se întâmple la fel? Doamna doctor Ani Rahimian a venit pregătită cu toate cele necesare.

Aveam deja contracții așa că toată procedura a durat un pic mai mult decât mă așteptam, dar totul a mers așa cum ne-am propus. La un moment dat, din senin parcă, am auzit vocea fetiței mele. A venit pe lume rapid și în cel mai firesc mod, apoi a fost preluată de neonatolog, verificată, a primit nota 10 și a ajuns direct în brațele mele. Cum mi-a auzit vocea, s-a liniștit. Am stat așa și ne-am privit minute în șir. Era calmă și blândă, s-a lipit de mine ca și cum și-ar fi găsit din nou locul”, a mai dezvăluit Olimpia Melinte, potrivit cancan.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.