Irina Rimes a mers în Franța pentru a face muzică, însă și-a găsit acolo jumătatea. Interpreta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un artist francez, alături de care este gata să construiască o familie. În emisiunea lui Cătălin Măruță, artista a vorbit despre nuntă și rolul de viitoare mămică.

Irina Rimes este într-o relație cu artistul francez, David Goldcher, în vârstă de 28 de ani. Cei doi s-au cunoscut în Franța, în timpul pandemiei, unde artista a plecat pentru a lucra la piese noi.

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, antrenoarea de la Vocea României a dezvăluit detalii din relația cu iubitul său.

L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Vai, ce-i cu copilul ăsta? Părea un copil, părea pierdut în spațiu. Eram amândoi pierduți în spațiu (…)”, a spus vedeta.

Irina Rimes a recunoscut că își dorește să devină mamă, însă nu în următorii doi ani.

Da, mă văd mamă. Nu neapărat acum, dar nu sunt femeia aceea care n-o să facă copii. (…) Cred că nunta o să fie în România, să fie o nuntă cu dezbrăcatul miresei. Mai mult mă gândesc la prietenii din Franța care, atunci când o să audă de dezbrăcatul miresei… o să facă wow, se dezbracă mireasa… și să fie o mare dezamăgire pentru ei”, a mai menționat interpreta.

Artista l-a dus pe David în Republica Moldova pentru a-l prezenta părinților, dar a fost în vizită și în România.

Mama a rămas cea mai impresionată de el, pentru că i-a adus cașcaval care mirosea foarte urât. Dar nu despre asta vorbim. Am avut o masă foarte mare și, după ce au plecat oaspeții, a strâns singur masa și a spălat vasele. Și mama intră în casă: Irina, pe ăsta poți să-l păstrezi! Te rog frumos!”, a mărturisit Irina.

Anterior, Irina Rimes a fost căsătorită cu muzicianul Andi Bănică, pe care l-a cunoscut la filmările show-ului Fabrica de staruri, din Republica Moldova. Căsnicia celor doi a luat sfârșit după doar un an, precizează stirileprotv.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.