Showbiz 25 Mai 2021 12:55

Laura Cosoi și soțul acesteia sărbătoresc nouă ani de relație, iar vedeta a împărtășit și cu fanii de pe rețelele de socializare momentul importat și a publicat mai multe fotografii cu ea și partenerul de viață.

Actrița a spus că au fost nouă ani frumoși, plini de momente unice, nouă ani în care s-a putut baza pe soțul ei atât la bine cât și în momentele grele.

„Au trecut 9 ani de când a început povestea noastră, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbări, 9 ani de vorbe, 9 ani de emoții, 9 ani de bagaje, 9 ani de bai în mare și urcări pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de paste, 9 ani de petreceri, 9 ani de îmbrățișări, 9 ani de șoapte, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de întâmplări care mai de care, 9 ani de ascultat muzică, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de întâlniri, 9 ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine cât și la greu. 9 ani de când a început visarea ca va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut 9 ani și acum ne ținem visul în brațe! Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape 20 de ani

Laura Cosoi și Cosmin s-au căsătorit în 2015, iar la trei ani distanță a apărut pe lume prima lor fiica Rita, apoi, în 2020 a urmat Vera, cea de-a doua fiică. Cei doi au fost iubiți și cu mulți ani în urmă, reluând legătura după ce actrița a încheiat relația cu Smiley.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.