Showbiz 25 Mai 2021 12:29 de Lorena Martin

Adela Popescu se confruntă cu probleme hormonale în timpul ultimului trimestru de sarcină. Vedeta a povestit fanilor un episod în care a început să plângă din senin la volan.

Adela Popescu este foarte aproape de a-și ține bebelușul în brațe, aflându-se în ultimul trimestru de sarcină. Aceasta nu a întâmpinat complicații de-a lungul timpului, însă hormonii i-au adus câteva stări mai puțin fericite:

„Și cum susțineam eu sus și tare că vai, dom’ ne, ce e aia să îți facă necazuri hormonii, cum am bufnit astăzi într-un hohot de plâns în timp ce conduceam.

Vai, dar ce am mai plâns. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu știam ce sa ii spun ca am. Dar mă și enerva că nu înțelege 🙂 Am ajuns acasă, am mâncat o ciocolata, un castron mare de cireșe și sunt ca nouă. Ușoara ca un fulg”, a povestit Adela Popescu pe contul său de Instagram, potrivit Can-Can.ro.

Pe ce dată va naște Adela Popescu?

„Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurală, am stat 5 ore în travaliu atunci.

Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație”, a adăugat vedeta.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.