Showbiz 25 Mai 2021 12:20 de Lorena Martin

Theo Rose și Alex Leonte trăiesc o frumoasă poveste de iubire care a început în urmă cu patru ani. Deși între ei au mai existat momente tensioate, au reușit să găsească mereu liniștea unul în brațele celuilalt.

Orice relație are momente fericite și mai puțin fericite, chiar dacă ești sau nu vedetă. Theo Rose a mărturisit că au existat tensiuni între ea și nepotul lui Nea Marin, atât de mari încât fosta concurentă „Bravo, ai stil” s-a gândit să se mute la sora ei:

„Suntem într-o relație de patru ani. Dacă el n-ar mai exista, eu nu aș ști ce să fac. Mi-ar fi foarte greu o perioadă lungă de timp. Încercări au fost și n-am putut să renunțăm.

O dată am zis că o să mă mut la sora mea și nu m-am mutat niciodată, de fapt, nu am putut să dorm nici măcar o noapte fără el. Ne certăm des, pentru că își lasă șosetele aiurea prin casă. Îi zic să și le pună o dată în coșul de rufe”, a spus Theo Rose într-un interviu ProTV.

Theo Rose, o iubită geloasă?

Întrebată dacă se consideră o persoană geloasă, Theo Rose a povestit un episod care s-a întâmplat în club acum ceva timp:

Retail jobs

„Mai sunt și eu geloasă, cred. S-a întâmplat o dată ceva. Eram la ziua unei prietene într-un club. La un moment dat, s-a ridicat de la o altă masă o tipă, se agață de gâtul lui Alex, i-a zis ceva la ureche și a plecat.

Atunci am simțit puțin gelozie, dar am încercat să ascund. Când s-a uitat la mine am fost gen: „ce ți-a zis?”, dar, de fapt, îmi venea să intru sub masă. Dacă vrea să-i fie bine și să mai aibă zile pe acest pământ, bine ar fi să nu mă înșele”, a continuat ea.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.