Alex Bodi continuă să fie loial sentimentelor pentru Bianca Drăgușanu, deși între timp ambii și-au refăcut și „desfăcut” viața. De această dată, telenovela a continuat cu un gest necugetat făcut de afacerist către fosta soție.

Luni, fotoreporterii CanCan l-au surprins pe bogătaș urmărind-o pe blondină prin București. La un moment dat, ea s-a oprit la un salon de înfrumusețare, în zona Piața Romană. Check-in-ul dat de divă pe Instagram l-a „activat” pe fostul partener și l-a făcut să se deplaseze într-acolo. El i-a transmis că vine să o vadă, clipă în care s-a trezit cu un refuz. După multe apeluri în van, fiindcă Bianca nu i-a răspuns la telefon, Bodi și-a făcut apariția în locul cu pricina, într-un mod perspicace.

Mai întâi, însă, a sunat la salon, pe numărul fix, spunând că este un client, și a cerut să vorbească cu Bianca. Deși cea din urmă a continuat să-l oprească din acțiunea sa, în finalul convorbirii a putut descifra: „Vin!”. Zis și făcut! Bodi a prins-o pe Bianca în curtea salonului și, chiar dacă ignorat de femeie, și-a spus prelegerea, începând cu: „Nu vreau să te măriți cu el!” (n.r. Gabi Bădălău), argumentând: „Pentru că așa vreau eu!”.

În tot acest timp, diva a încercat să fugă spre mașină, unde s-a închis. În vreme ce aceasta dădea să calce pedala de accelerație, bărbatul s-a prins de portieră și i-a cerut, în repetate rânduri, cu glas ridicat, să deschidă geamul. „Nu vezi că ne filmează?”, a strigat afaceristul. Fără succes, însă, căci mașina a urnit.

Citeste si:
Noua generație Honda Civic în versiune europeană. Disponibilă doar...
Noua generație Honda Civic în...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.