Vara aceasta va fi una fierbinte pentru Vica Blochina. Are în plan să bifeze toate petrecerile exclusiviste care se vor ține în Mikonos și se pregătește intens pentru a fi în mare formă. Are și un motiv aparte: milionarul grec ce a cucerit-o.

Vica Blochina are în plan să-și umple conturile de socializare cu imagini incendiare de pe plajă. A renunțat la dulciuri și prăjeli, pe care le-a înlocuit cu drumuri la sala de sport și la saloanele de înfrumusețare, unde își face diferite proceduri pentru remodelare corporală.

„De cinci ani fac niște tratamente care mă ajută să slăbesc în două săptămâni foarte mult. Uite, și mesajul de aici mi se pare foarte tare. Eu l-am lipit înainte: „Să leșine de invidie toate <

> tale”, a declarat fosta balerină într-un interviu pentru Kanal D.

„La Mikonos o să plec în august. Deja mă pregătesc. Iar înainte să plec în Mikonos mai vreau să plec o dată în Marbella. De obicei, vara, petrec în Europa, nu plec departe. Lumea este foarte frumoasă, plajele sunt superbe, adică, la Mikonos nu te duci ca să te odihnești, ci te duci să petreci. Este locația mea preferată vara și distracția este pe măsură”, a mai spus aceasta.

„E și multimilionar, exact cum îmi place mie”

Vedeta are în obicei să plece vara la distracție, pe insula bogătașilor, unde maestrul de ceremonii este milionarul grec Dimichka: „Ghidul este și multimilionar, exact cum îmi place mie. S-ar putea să vină și el în țară, în mai. Dacă vine, plecăm împreună în vacanță, în Grecia”, a completat blondina.

În ceea ce privește tipul de legătură dintre ea și străin, în presă s-a vehiculat că ar avea o relație amoroasă, apoi că, în realitate, ar fi, de fapt, foarte buni amici. Blondina nu a oferit prea multe detalii în acest sens.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.