Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație. Cu acest prilej, cuplul a mers într-o vacanță, în Dubai, acolo unde artista nu a mai fost niciodată.

Artista și-a anunțat fanii că pleacă într-o vacanță direct din aeroport.

”Vă pup drăgălașilor, plec în vacanță, o mică vacanță. Vă țin la curent cu destinația. Merg în această țară pentru prima oară și sunt foarte fericită.”, a spus vedeta.

Chiar dacă cei doi nu și-au făcut poze împreună, Andreea și Tiberiu au făcut publice imagini din aceleași locații. În ziua aniversării, cei doi îndrăgostiți și-au scris declarații de dragoste pe conturile lor de Instagram.

„La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat!”, i-a scris Andreea Bălan lui Tiberiu Argint, pe contul său de Instagram.

„La cât mai mulți, iubita mea”, i-a răspuns Tiberiu Argint.

Fanii artistei le-au transmis multe mesaje frumoase de felicitare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.