Prim-ministrul britanic Boris Johnson împreună cu logodnica sa, Carrie Symonds, urmează să se căsătorească în iulie 2022.

Boris Johnson și Carrie Symonds s-au logodit în 2019, însă din cauza pandemiei, au fost nevoiţi să amâne oficializarea relaţiei.

Johnson, în vârstă de 56 de ani, şi Symonds, în vârstă de 33 de ani, plănuiesc să se căsătorească pe 30 iulie 2022.

Locul evenimentului încă nu este stabilit. Este posibil ca ceremonia să aibă loc pe proprietatea prim-ministrului din Buckinghamshire sau în parcul safari Port Lympne din Kent, unde lucrează Symonds.

Johnson şi Symonds sunt primul cuplu necăsătorit care trăieşte în Downing Street. Aceștia s-au mutat acolo în iulie 2019.

Johnson a cerut-o în căsătorie pe iubita lui într-o vacanță în Caraibe, în urmă cu doi ani. Atât logodna, cât şi sarcina lui Symonds au fost anunţate în februarie 2020.

Boris Johnson a mai fost căsătorit de două ori, însă a finalizat în aceeaşi lună divorţul de Marina Wheeler, cu care are doi fii şi două fiice.

Retail jobs

Fiul cuplului Johnson și Symonds, Wilfred, s-a născut în luna aprilie a anului trecut, potrivit g4media.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.