Cine ar fi crezut că scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a domolit după cea mai recentă vizită în instanță s-a înșelat. Cântăreața nu se lasă prea ușor și continuă să tragă cu săgeți în familia Bădălău, aducând în lumină un detaliu nou în lupta lor de la tribunal: copiii nu vor să mai meargă la tatăl lor acasă.

Claudia Pătrășcanu a venit cu noi detalii în cazul procesului pe care îl poartă cu tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău. Cei doi se războiesc în instanță de aproape doi ani pentru custodia micuților și avere. Recent, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, interpreta a vorbit despre cele mai recente întâmplări din cadrul încă familiei sale. A mărturisit că afaceristul nu a venit să-și viziteze băieții weekend-ul trecut, cel pe care judecătorii i l-au atribuit pentru a-i vizita, și că aceștia nu își mai doresc să meargă acasă la bărbat.

Declarațiile vedetei

„Lucrurile stau cum le auziți din presă. Nu se întâmplă nimic. Suntem în instanță în continuare și așteptăm să vedem finalul deciziei judecătorilor. Cam atât. Așteptăm. Fiecare își vede de viața lui. Eu îmi văd de creșterea celor doi copii, ceea ce îmi fac și până acum, de cariera mea, de proiectele mele. De altcineva nu vreau să știu. Noi vorbim strict despre copii, dar foarte, foarte rar. Consider că nu mai vreau să fiu deranjată decât dacă implică copiii, altfel nu văd rostul deranjului.

Așadar, cum nici eu nu deranjez, nu vreau să fiu nici deranjată. Eu sunt convinsă că lucrurile se vor rezolva. Da, el trebuia să vină weekend-ul trecut, că era weekend-ul lui, cum e dat din instanță. Fiecare face cum simte. Dacă vrea să vină să îi vadă pe copii, vine. El știe că nu trebuie să țină cont de acele două weekend-uri pe care le-a primit. Pentru el, ca să își vadă copiii, ușa e deschisă.

Consider că Gabi a adus neliniști în povestea asta. Dar, cum spuneam, cum nu a venit weekend-ul trecut la copii, nu a mai venit de multe ori. Eu tot timpul i-am permis lui Gabi să vină ca să vadă copiii. Într-adevăr, este o perioadă mai dificilă. Copiii nu mai doresc să meargă la Bolintin. Încercăm, mă rog, și el trebuie să încerce, să îi facem să meargă și la el acasă și să fie bine pentru toată lumea”, a declarat solista în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.