Gigi Becali s-a numărat printre cei care, în data de 22 mai, i-au adus un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu. Maestrul a fost înmormântat la Cimitirul Belu din Capitală, pe Aleea Artiștilor. Patronul FCSB și-a exprimat regretul pentru dispariția actorului, a mărturisit că se cunoșteau destul de bine și a comentat ultima sa dorință.

Ion Dichiseanu și-a dorit ca la cârma mașinii mortuare să fie o femeie îmbrăcată în alb. Cerința i-a fost respectată. De asemenea, și familia a avut în vestimentație un element în concordanță cu năzuința sa. Fiica, Ioana Dichiseanu, fosta soție, Simona Dichiseanu, și nepoata au purtat sacouri în această nonculoare, iar ginerele a fost elegant, precum maestrul în toate momentele sale. Bărbatul a purtat un costum negru și o cămașă albă.

„L-am cunoscut. Aveam o prietenie cu el. Venea pe la mine, mai stăteam, mai vorbeam. Era credincios, dar nu știu dacă mergea la biserică”, a declarat Gigi Becali la înmormântarea actorului.

Cât despre pretenția maestrului, omul de afaceri a spus: „Nu se face așa ceva. Dacă așa a vrut...Nu vreau să zic nimic mai mult”.

Citeste si:
Becali critică mişcarea Black Lives Matter: Dacă ei sunt negri, cum...
Gigi Becali critică mişcarea...

Femeia care l-a condus pe ultimul drum a mărturisit că a fost onorată

„Pentru mine este o adevărată onoare să am acest privilegiu. Din nefericire este un lucru foarte trist pentru întreaga țară, pentru întreaga națiune faptul că domnul Dichiseanu a plecat de lângă noi. Era un suflet de aur, o persoană și un artist cum rar mai întâlnești. La ora 10:00 vom plecat de aici (n.r Teatrul Nottara), vom face oprire în fața casei domnului Dichiseanu, așa își dorește fiica să își i-a la revedere și de la casă.

Este un moment foarte greu pentru toată lumea, pentru fiica domnului Ion Dichiseanu este un moment cumplit, nu își poate stăpâni lacrimile. Apoi ne vom opri direct la cimitir", a spus Gabi Lucuţar, femeia care va conduce dricul artistului, pentru Antena 3.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.