Gigi Becali s-a numărat printre cei care, în data de 22 mai, i-au adus un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu. Maestrul a fost înmormântat la Cimitirul Belu din Capitală, pe Aleea Artiștilor. Patronul FCSB și-a exprimat regretul pentru dispariția actorului, a mărturisit că se cunoșteau destul de bine și a comentat ultima sa dorință.

Ion Dichiseanu și-a dorit ca la cârma mașinii mortuare să fie o femeie îmbrăcată în alb. Cerința i-a fost respectată. De asemenea, și familia a avut în vestimentație un element în concordanță cu năzuința sa. Fiica, Ioana Dichiseanu, fosta soție, Simona Dichiseanu, și nepoata au purtat sacouri în această nonculoare, iar ginerele a fost elegant, precum maestrul în toate momentele sale. Bărbatul a purtat un costum negru și o cămașă albă.

„L-am cunoscut. Aveam o prietenie cu el. Venea pe la mine, mai stăteam, mai vorbeam. Era credincios, dar nu știu dacă mergea la biserică”, a declarat Gigi Becali la înmormântarea actorului.

Cât despre pretenția maestrului, omul de afaceri a spus: „Nu se face așa ceva. Dacă așa a vrut...Nu vreau să zic nimic mai mult”.

Femeia care l-a condus pe ultimul drum a mărturisit că a fost onorată

„Pentru mine este o adevărată onoare să am acest privilegiu. Din nefericire este un lucru foarte trist pentru întreaga țară, pentru întreaga națiune faptul că domnul Dichiseanu a plecat de lângă noi. Era un suflet de aur, o persoană și un artist cum rar mai întâlnești. La ora 10:00 vom plecat de aici (n.r Teatrul Nottara), vom face oprire în fața casei domnului Dichiseanu, așa își dorește fiica să își i-a la revedere și de la casă.

Este un moment foarte greu pentru toată lumea, pentru fiica domnului Ion Dichiseanu este un moment cumplit, nu își poate stăpâni lacrimile. Apoi ne vom opri direct la cimitir", a spus Gabi Lucuţar, femeia care va conduce dricul artistului, pentru Antena 3.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.