Marele actor Ion Dichiseanu este condus astăzi pe ultimul drum. Cortegiul funerar a plecat de la Teatrul Nottara spre cimitirul Bellu, din Capitală, în jurul orelor 12:00, acolo unde maestrul își va dormi somnul de veci.

Acesta a beneficiat de onoruri militare, fiind decorat, de altfel, de către președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul „Serviciul Credincios” în grad de ofițer. Ion Dichiseanu va fi înmormântat în sicriu alb, în haine albe. Mașina mortuară a fost condusă de o femeie, la dorința artistului.

„Pentru mine este o adevărată onoare să am acest privilegiu. Din nefericire este un lucru foarte trist pentru întreaga țară, pentru întreaga națiune faptul că domnul Dichiseanu a plecat de lângă noi. Era un suflet de aur, o persoană și un artist cum rar mai întâlnești. La ora 10:00 vom plecat de aici (n.r Teatrul Nottara), vom face oprire în fața casei domnului Dichiseanu, așa își dorește fiica să își i-a la revedere și de la casă.

Este un moment foarte greu pentru toată lumea, pentru fiica domnului Ion Dichiseanu este un moment cumplit, nu își poate stăpâni lacrimile. Apoi ne vom opri direct la cimitir”, a spus Gabi Lucuțar, femeia care conduce dricul lui Ion Dichiseanu, pentru Antena 3.

Citeste si:
Alex Velea, mesaj tranșant pentru Cătălin Măruță după ce s-au...
Alex Velea, mesaj tranșant...

Ioana, fiica actorului, este copleșită de durere. Aceasta a adus o coroasă de flori pe care este inscripționat un mesaj emoționant: „Cel mai bun tătic, soț și bunic din lume. Familia”.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.