Sezonul 4 „Asia Express” se întâmplă! După îndelungi așteptări, echipa Antena 1 a anunțat nu de multă că show-ul continuă, după ce pregătirile au stagnat multe luni din cauza pandemiei. De această dată, modificările nu au ținut numai de „gospodăria” emisiunii, schimbându-se traseul și regulile, pentru a fi conforme cu normele sanitare în vigoare. Și moderatorul a fost înlocuit. În locul Ginei Pistol va pleca Irina Fodor. Blondina nu va cunoaște împreună cu vedetele „Drumul Împăraților” fiindcă se află în concediu de creștere a copilului, ceea ce o supără puternic.

Prezentatoarea este conștientă că micuța Josephine are acum nevoie de toată atenția ei, dar recunoaște că privește cu jind spre aventurile colegilor săi. Mai mult, aceasta a izbucnit în lacrimi atunci când a rememorat acțiunile ce se petreceau înainte de a cutreiera planeta în cadrul „Asia Express”.

„Colegii mei, dar cred că și concurenții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru aventura Asia Express continuă. Doamne… îmi imaginez cum era ziua de dinaintea plecării. Ești foarte agitat, stresat, verifici încă o dată bagajele, pentru că oricum ai făcut-o de 1.270 de ori, verfici dacă ai achitat toate facturile, îți iei la revedere de la cei dragi și ai așa o nerăbdare în suflet. Dar să știți că mă gândesc la voi și o să-mi lipsească aventura asta. Voiam să vă spun să aveți grijă de voi și să vă întoarceți cu bine acasă și să-mi trimiteți 5.760 de poze de unde sunteți, că dacă nu vă bat. Și mai aveam să vă spun ceva. A, da „simpaticilor, Asia Express continuă”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Lista concurenților


  • Connect-R și Shift

  • Lida Buble și sora ei, Estera

  • Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza

  • Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța

  • Mihai și Elwira Petre

  • Alexandra Ungureanu și mama ei

  • Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy

  • Cuza și Emi de la Noaptea Târziu

  • Lorelei și Zarug




Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.