Divorțul de Alexandru Papadopol, după 12 ani de mariaj, a zdruncinat-o pe Ioana Ginghină. La scurt timp, actrița a mărturisit că e gata să o ia de la capăt și nu închide ușa spre o nouă căsătorie.

Așa se face că, dând timpului timp, în viața sa a apărut un alt partener. Pe 15 octombrie 2020 a împlinit un an de relație cu iubitul ei, Cristi Pitulice, consultant în turism. Recent, el a cerut-o de soție. Nu de mult, actrița a vorbit despre fericirea ei, nunta cu cel care i-a readus zâmbetul pe buze și o posibilă șansă de a avea un al doilea copil.

„Eu pot să îți spun că după divorț te îndrăgostești, ieși. Oamenii trebuie să înțeleagă că la fel te îndrăgostești și la fel trăiești. Eu mi-am trăit a doua adolescență atunci. Eu locuiesc cu Cristi din 5 martie. Totul s-a produs datorită evenimentelor pentru copii. El are un proiect cu un tren turistic. Ne-am văzut la două întâlniri, apoi am tot început să ne vedem. Eu, când am spus presei că sunt probleme în căsnicie, trecuse deja mult timp de când relația noastră nu mai mergea. Am luat-o de la capăt. Acum, sunt deschisă la mai mult, el este foarte atent la nevoile mele. Vedem ce o să urmeze”, a declarat Ioana Ginghină într-un interviu pentru Antena Stars.

Și fostul soț și-a refăcut viața

Ioana și Alexandru au divorțat la notar, după 12 ani de relație. Aceștia s-au separat în primele luni ale anului 2019, iar în iulie, același an, au semnat actele care au pus capăt iubirii. Doar fetița lor, Ruxandra, este cea care îi mai leagă acum. Micuța a rămas în grija mamei sale, iar Papadopol are program de vizite și de stat cu ea. La o lună de la separarea oficială, în presa tabloidă au apărut imagini și informații despre noua relație a bărbatului. El a fost fotografiat în timp ce o săruta pe Adriana Titieni(Irimescu) în parcarea unui bloc.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Mai 2021 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.