Celebra cântăreață și actriță Rona Hartner, diagnosticată cu cancer la începutul anului 2019, s-a căsătorit în toamna aceluiași an cu DJ-ul francez Hervé Camiller. Îndrăgostiții și-au oficializat relația pe Coasta de Azur, iar din meniul de la petrecere nu au lipsit sarmalele cu mămăligă. În data de 20 mai, la un an și jumătate de la nuntă, vedeta a anunțat că divorțează. Aceasta trebuie să mai aștepte o vreme până când va redeveni o femeie liberă și în acte. Inițial, ea anunțase să divorțează la notar de soțul ei, fără să știe că legea impune o perioadă de 30 de zile în care partenerii trebuie să decidă asupra deciziei ruperii relației. Avocatul a înștiințat-o că actele vor putea fi semnate abia peste o lună.

Revenind, vestea că cei doi nu mai formează un cuplu a venit ca un fulger pentru fani. Nimeni nu se aștepta ca atât de rapid legătura lor, ce se prognoza a curge lin pe tot parcursul vieții, să se sfârșească. În plus, declarațiile artistei au fost cu atât mai surprinzătoare cu cât, în fiecare interviu acordat, a menționat că schimbarea era inevitabilă. Vineri, în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, Rona Hartner a spus că a pus punct poveștii de dragoste cu soțul francez din cauza certurilor repetate dintre ei. Aceasta a explicat motivele care au dus la destrămarea mariajului.

„Practic, căsătoria ne-a despărțit”

„Da, de două luni ne-am despărțit. După căsătorie, lucrurile s-au schimbat foarte tare. Poate a fost și problema cu coronavirus și toată această izolare, iar cuplul nostru a început să sufere foarte mult. Ne certam și fiind de acord, dacă poți să îți imaginezi. La un moment dat, nu mai aveam nimic în comun unul cu altul. Muzica și credința rămâneau, da, dar ne închinam la ore diferite. Iată că el a decis apoi să nu mai facem nici muzică împreună.

Nu pot să spun că această chestiune m-a șubrezit. Am înțeles că asta e singura soluție. Am avut o perioadă neagră, unde mă simțeam ca într-un tunel fără ieșire. Credința mi-a fost aliat, așa că mi-am dat seama că pot să reușesc. Mi-am reluat viața, am proiecte muzicale, pictez, scriu un film.

Cel care a decis să punem punct am fost eu. I-am spus: „Basta!”. S-a întâmplat într-o seară. Dar nu era prima dată când am ajuns la această idee. A fost frumos, dar după căsătorie parcă am devenit proprietatea lui personală. Căsătoria ne-a despărțit, practic. Deocamdată, nu mă văd nimic decât castă din nou, cu Iisus, consacrată Lui, dar dacă o să mă mai căsătoresc o să mă gândesc mai mult înainte. Oricum, și asta e o loterie”, a declarat vedeta.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Mai 2021 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.