Showbiz 21 Mai 2021 13:57

Jean de la Craiova a mărturisit de ce a fost la un pas să își schimbe religia, dezvăluind că se trage dintr-o familie de evrei.

Jean de la Craiova a povestit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, detalii importante din trecutul său.

Cunoscutul cântăreț a susținut că a fost la un pas să își schimbe religia pentru că se trage dintr-o familie de evrei, dar nu a putut accepta să se convertească la iudaism.

Potrivit acestuia, mama lui era evreică, însă credința în religia în care s-a născut l-a făcut să refuze orice idee în acest sens.

„Cred că fiecare om are o religie a lui. Eu sunt ortodox și trebuie să ai credință. Eu am un principiu: Dacă există Dumnezeu și ai credință cu atât mai bine, nu ai nimic de pierdut. E bine să crezi pentru că mai devreme sau mai târziu te va ajuta în ceea ce îți propui.

Eu sunt un tip credincios, îmi place sa călătoresc în foarte multe țări cu multă istorie. Bunicii mei sunt evrei, au fost deportați, au fost la Auschwitz. Nu am vrut să îmi schimb religia.

Retail jobs

Am căzut de comun acord să păstrăm cetățenia de români, aș fi fost altfel cetățean israelian cu acte. După mamă se spune că ești evreu, după tată nu ești considerat evreu. Iar bunica din partea mamei, evreică”, a spus Jean de la Craiova, în exclusivitate pentru Antena Stars.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.