Dana Rogoz a povestit pe un cont de socializare ce se întâmplă atunci când merge cu fetița ei, Lia, la cunoscuți, iar aceștia îi oferă sfaturi în legătură cu masca de protecție. Criticile internauților nu au întârziat să apară.

”Mi se întâmplă foarte des când sunt cu Lia ca oamenii să mă întrebe, oarecum jenați, dacă n-ar fi mai bine să îsi scoată masca în fața ei, să nu cumva să o sperie. De fiecare dată le răspund că ea în lumea asta s-a născut. Oamenii purtau mască încă din sala de nașteri. Acum, că se renunță încet – încet la ea, s-ar putea să se sperie de dinții oamenilor! Hey, acoperă-ți gura cu ceva, nu e în ordine! Îmi imaginez că e ca si când eu as vedea de mâine toți oamenii umblând pe stradă… goi”.

Doi internauți au și sărit să o contrazică. De aici a pornit întreg scandalul pe pagina de Facebook a actriței.

Copiii nu se obișnuiesc cu măști sau cu lumea care poartă măști, le este indiferent. Noi adulții ne complicam existența cu idei așa cum o fac și prietenii tăi. Ar fi soc și groază să se sperie de dinți, nu are cum la cum îi râdeți voi familia în față cu toți dinții zilnic, pentru ea va fi o normalitate”, ”Dana, totală dezamăgire am simțit, nu cred , nu vreau să cred că este scris de tine …..”, au fost cele două reacții acide la adresa Danei Rogoz.

De partea cealaltă însă, au apărut admiratorii actriței care au susținut-o.

Citeste si:
Nicoleta Luciu, criticată aspru de internauți: „Te-ai desfigurat cu...
Nicoleta Luciu, criticată...

„Fetița mea s-a născut în plină pandemie, în decembrie. Prima oară când a deschis ochisorii, m-a văzut cu mască. Când am îndepărtat masca în rezervă a fost tare surprinsă, pe bunici îi cunoaste doar cu masca si poate din cauză că s-a obisnuit să aibă interactiuni pozitive cu persoane „mascate”, e foarte sociabilă cu medici, asistente etc la controalele de rutină. Nu se nelinisteste când, la plimbare, suntem mascați la rândul nostru. De acord cu tine, face parte din realitatea cohortei 2020-2021”, potrivit cancan.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.