După ce a făcut un concurs pe rețelele de socializare pentru a-i găsi un nume noului membru al familiei, Adela Popescu a rămas cu trei idei. Singura condiție a fost ca acestea să înceapă cu litera „A”. Așadar, variantele au fost: Achim, Anton și Adrian.

Părinții, deja bulversați de acest subiect, au fost ajutați de Alexandru, fiul lor cel mare, cu o propunere. Actrița a povestit totul pe contul său de Instagram. Acesta a respectat și „clauza” mamei și dorește ca pe frățiorul mai mic să-l cheme Aladin.

„Gata, stăm linitiți. Ne-a anunțat Alexandru ce nume a hotărât să poarte frățiorul lui. ALADIN. Aladin Valcan. Si a zis că e bătut în cuie. Acum, nu-i mai rămâne bebelusului decât să fie fin. Ce să vă zic, dintr-o dată, „Avionel”, prima lui propunere, mi se pare chiar o variantă super”, a notat vedeta pe rețeaua socială menționată.

Fosta prezentatoarea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară în luna ianuarie a acestui an. Ea a dat vestea cea mare în emisiunea pe care o modera alături de Cove.

„Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: «Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte». Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie”, a declarat aceasta.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Mai 2021 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.