Showbiz 20 Mai 2021 15:38 de Lorena Martin

După ce s-a speculat în presă că Pepe este într-o relație, artistul a dezvăluit adevărul, oferind o declarație despre viața sa personală.

Pepe a fost văzut de curând intrând alături de o tânără superbă într-un restaurant de lux din Capitală. Despre cei doi s-a speculat că ar avea o relație, însă artistul desființează zvonurile și oferă o declarație cu privire la acest subiect:

„O să o spun sincer! În fiecare săptămână ies în oraș, la restaurant sau pe undeva. E normal să ies și cu diverse domnișoare, dar asta nu înseamnă că am vreo relație cu ele. Sau că mă însor, sau orice altceva”, a declarat Pepe, potrivit Ciao.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2021 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.