Antonia a venit cu un mesaj dur la adresa lui Cătălin Măruță după ce prezentatorul TV ar fi menționat de mai multe ori numele ei și a lui Alex Velea în cadrul emisiunilor sale.

Numele Antoniei și al lui Alex Velea este des menționat de Cătălin Măruță în cadrul emisiunilor sale, fapt pentru care a stârnit și furia artistei. Vedeta a scris un mesaj dur pe pagina sa de Instagram deoarece este de părere că tot ce face soțul Andrei este pentru audiențe.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Antonia spune că există o grămadă de alte cupluri în showbiz-ul autohton care îi pot servi drept exemplu. La finalul postării, Antonia i-a transmis un mesaj sarcastic lui Măruță.

„Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a mai spus Antonia, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Alex Velea, despre Zanni de la Survivor: „El n-are mamă, n-are...
Alex Velea, despre Zanni de...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.