Dani Oțil s-a căsătorit weekend-ul trecut cu Gabriela Prisacariu și sunt în așteptarea primului copil. Dani nu s-a putut abține și a făcut un comentariu subtil la adresa fostei sale iubite, Mihaela Rădulescu.

În ediția de luni a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, prezentatorul TV a precizat că evenimentul de sâmbătă nu a fost nuntă.

„Se vede cu ochiul liber că suntem mai mulți căsătoriți în emisiune. Probabil voi fi împuns că n-am avut sarmale, dar vă reamintesc că n-a fost o nuntă, a fost un team-building, pentru că am fost-40-42 (n.r. de oameni)”, a spus Dani.

„N-aș fi ratat niciodată momentul ăsta. Voiam să fiu sigură că fecioara noastră spune „da”. Mi-au spus o grămadă de femei că dacă s-a căsătorit Dani, mai au și ele o șansă, ele având tot parteneri fecioară și așteaptă de ani buni să fie luate.”, a adăugat Bianca, astrologul emisiunii.

După intervenția Biancăi, Dani Oțil a ținut să le transmită un mesaj femeilor care s-au întristat pentru că oficial nu mai este un bărbat liber, făcând o subtilă referire la fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu.

Retail jobs

„Apropo de asta, am înțeles că ieri a fost și un pic de doliu într-o parte a Bucureștiului, cică s-a plâns. Dacă vreți să faceți o depunere de flori la restaurant se poate întâmpla, faceți acolo un colțișor, pentru că sunt unele care au înghițit în sec așteptându-mă chiar până la 40 de ani. Se pot depune flori, apropo, și la Monaco dacă…se pot așeza acolo…”, a spus Dani Oțil într-un stil umoristic, potrivit cancan.ro


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.