Invitată la o emisiune de la Kanal D, fosta asistentă TV, Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri șocante despre o vedetă din showbiz-ul autohton.

Invitată în emisiunea Teo Show de la Kanal D, Andreea a fost rugată să spună o bârfă despre o vedetă din România, care ar putea să ne schimbe părerea despre ea. Fără să se gândească mult, diva a divulgat secretul.

Nu a oferit nume concrete și nici prea multe detalii, însă declarația a fost șocantă. Potrivit divei, în showbiz-ul autohton există o familie care apar drept familia fericită și ideală, dar în realitate trăiesc un adevărat calvar. Andreea susține că femeia cuplului resprectiv este adesea agresată fizic de soțul ei.

„Este un cuplu atât de frumos, care de fiecare dată arată cât de bine se înțeleg, dar o bate soțul ei de o rupe. O bate exact unde nu se vede, nu îi dă la față că trebuie să facă bani. O cunoaștem, dar nu e o vedetă foarte mare”, a declarat Andreea Tonciu la Kanal D, potrivit cancan.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.