Showbiz 19 Mai 2021 12:49 de Lorena Martin

Bogdan de la Ploiești, pe numele său real, Bogdan Marian Aldea a fost nevoit să renunțe la o carieră în sport atunci când era adolescent. Cântărețul de manele a dezvăluit motivul pentru care a făcut această alegere.

Bogdan de la Ploiești a dezvăluit că marea sa pasiune a fost fotbalul, însă a trebuit să renunțe la ea din cauza problemelor financiare:

„Am jucat fotbal 10 ani de zile. A fost și pasiunea mea. Undeva în viața asta am întâmpinat niște probleme. Viața m-a pus la încercare. Nu erau bani. Din fotbal nu făceam bani și a venit muzica asta așa, pe neașteptate, că la mine în familie nici mama, nici tata nu sunt cântăreți, deși mama cântă foarte bine muzică populară. M-am chinuit foarte mult de-a lungul timpului. Am 8-9 ani în spate de muzică. 99% din oameni mi-au pus bețe în roate și în ziua de astăzi sunt sub piciorul meu. Nu sunt adeptul răului. Nu-mi place să întorc ce mi s-a întâmplat mie”, a spus Bogdan de la Ploiești la Antena Stars, potrivit Can-Can.ro.

Bogdan de la Ploiești a vrut să devină preot

„Eu Îl port pe Dumnezeu în fiecare zi în sufletul meu. Nu sunt un om fan biserică, icoane, dar în sufletul meu există. Sunt un om foarte, foarte credincios, dar cu mine. Vorbesc cu mine ceea ce e de vorbit. Am avut și momente grele din viața mea în care nu știam ce fac de azi pe mâine și Dumnezeu făcea ceva și mă salva. A fost o perioadă când chiar nu aveam pe nimeni”, a continuat el.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.