Saveta Bogdan pleaca adesea în America, la fiica sa, dar pandemia le-a separat. Cele două nu s-au mai văzut de doi ani. Artista visează să poată zbura cât mai curând spre ea, fiindcă dorul este mare. Nu știe cât îi va fi alături, dar spune ferm că nu are de gând să lase România pentru SUA.

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan a lămurit vestea plecării sale din țară. Artista intenționează să meargă la fiica sa, stabilită în Statele Unite ale Americii, pe care nu a mai văzut-o de doi ani. Solista a subliniat că, de regulă, sejururile sale durează până la maximum șase luni și că nu vrea să părăsească România definitiv, deși dorința fiicei sale este alta. Tânăra și-ar dori ca părintele să-i fie alături permanent, dar interpreta se opune. Într-un interviu pentru Antena Stars, Saveta Bogdan a afirmat că nu-și poate schimba locuința argumentând că aici are toată averea sa: publicul, cariera și prietenii.

Mă duc la fata mea din America pentru că nu am văzut-o de 2 ani. (...) Acum 2 ani am stat vreo 3-4 luni, am stat și 5-6 luni. Îmi zice mereu să mă mut acolo, dar eu nu mă mut acolo niciodată. Eu mă duc doar câteva luni. Publicul meu e aici. Casa mea e aici. Nu pot să stau în America. Acolo nu am cu cine vorbi”, a declarat cântăreața pentru sursa menționată.

Retail jobs

Aceasta a menționat și că, atunci când își vizitează fata, o ajută cu treburile prin gospodărie. Se ocupă de grădina ei, îi pune conserve pentru iarnă și îi face toate poftele, mai ales că se văd din ce în ce mai rar.

Eu nu pot să stau în America. Acolo nu am cu cine vorbi, nu știu limba engleză decât strictul necesar. În schimb, îmi place să mă duc pe la ei. Le pun florile, le fac grădinile, le pun zarzavat, dar acum nu pot să mă duc, că e pandemia asta.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.