Showbiz 17 Mai 2021 15:00 de Lorena Martin

Inna este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale muzicii românești datorită timbrului său vocal, dar și a personalității puternice pe care o are. Cântăreața a postat o fotografie pe Instagram în care practică un nou hobby, purtând o pereche de blugi și un sutien.

Cântăreața a postat fotografia în care se dă pe un longboard, un fel de skateboard, doar că mai lung și mai rapid.

„Heyooooo! Nu uită că niciodată nu e târziu să descoperi noi pasiuni. Poate înveți să te dai pe longboard! Why not? Haide! Acum e de neprețuit!”, a scris Inna lângă una dintre imaginile postate pe Instagram.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.