Showbiz 17 Mai 2021 14:40 de Lorena Martin

Cleopatra Stratan și iubitul său, Edward Sanda, se pregătesc pentru cea mai specială zi din viața lor. Aceștia au dezvăluit care este locul în care își vor petrece luna de miere.

Edward este foarte îndrăgostit de Cleopatra, iar acest lucru se poate observa prin fiecare gest făcut de artist. Cei doi urmează să își unească destinele și chiar dacă nu au dezvăluit prea multe informații concrete, au specificat destinația pentru luna de miere:

„Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”, a spus Edward Sanda, potrivit Can-Can.ro.

Cleopatra Stratan, cuvinte frumoase despre iubitul ei

„Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți. ”, a declarat Cleopatra.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.