Delia a fost invitatul special al Andrei, în podcastul soțului Măruță. Cele două au arătat lumii că nu sunt rivale, stând la aceeași masă, cântând și discutând despre viață. Declarații despre când va deveni blondina mămică.

Invitată în podcast-ul realizat de Andra, Delia a răspuns celei mai controversate întrebări, anume: când va deveni mămică pentru prima oară. Cântăreața a mărturisit că nu se simte pregătită pentru acest rol. Deși preconizează că va fi un părinte cool, Deliei îi este teamă să aducă pe lume un suflet în zilele în care trăim, fiind, în opinia sa, o perioadă nesigură.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur?

Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc. Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, i-a spus Delia Andrei.

Citeste si:
Mama lui Culiță Sterp, la declarații după ce i s-a născut nepotul:...
Mama lui Culiță Sterp, la...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.