Showbiz 14 Mai 2021 13:26 de Lorena Martin

Alex Bodi a oferit o declarație cu privire la timpul petrecut alături de fosta sa iubită, dar și despre motivele despărțirii.

Afaceristul Alex Bodi este extrem de controversat din cauza relațiilor pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului cu femeile din România. Acesta a petrecut mult timp alături de Daria Radionova, însă despărțirea a apărut când fanii se așteptau mai puțin. Acum omul de afaceri rupe tăcerea și vorbește despre ruptura dintre ei:

„Eu nu m-am certat, a fost o decizie, a fost o scânteie de-a ei, scânteile țin puțin, se aprind și se sting. Oamenii se bucură de răul anumitor persoane”, spune Alex Bodi despre Daria Radionova, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.